5 Aralık 2012 Çarşamba

Burun Estetiği Burun Estetiği Ameliyatı






Burun estetiği günümüzde tercih edilen en önemli estetik ameliyatlarından biridir. Bunun sebebi  ise burnumuzun yüzümüzdeki pozisyonu, Burnumuz yüzümüzde tamamlayıcı bir parçacası olması sebebiyle bu yönde bir görüntü sorunu yüzümüze bakanların odaklandıkları noktayı değiştirebilmektedir.

Burun estetiği ameliyatı kişinin kendisine güvenini artırır ve sosya yaşamına katkı sağlar. Daha güzel bir görüntü toplum içinde de dikkat çeker ve insanın sosyal yaşamını bu şekilde etkiler.


Kimler burun estetiği ameliyatı yaptırabilir?

Yüz görüntüsünden memnun olmayan ve düzgün burun şekline sahip olmak isteyen 18 yaşını geçmiş her bireye burun estetik ameliyatı yapılabilmektedir. Aynu zamanda hastalık sebebiyle burunda oluşan problemleri gidermek isteyen, burnunda tıkanıklık olanlar, solumumda zorlananlar veya kaza sonucu burnunda şekil bozuklu olanlar ameliyat olabilirler. Zaman zaman burun eti büyümüş veya normalin üstünde şişmiş olanlarda bu ameliyatı görebilirler. Hastalık sebebiyle burun ameliyatı olmak isteyenlerin her yaşta bu operasyonu geçirmeleri mümkündür ancak doktorların tavsiyesi 17-19 yaş arasıdır. Zira kemik gelişimimiz en iyi bu yaşlarda tamamlanmakta ve yapılan operasyon kalıcı bir etki sağlamaktadır. Burun estetiği ile birlikte görüntüde mükelleştirme isteyen hastalar çene ucu estetik ameliyatıda yaptırabilirler, yüz simetrisini tamamlamak için çene ucu ameliyatıda gerekebilir. Sitemizde burun estetiği hakkında videolar ve başka konularda bulabileceksiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder